Scrambled oats

Här kommer ett recept på en busenkel topping till exempelvis yoghurt eller smoothie. Du behöver bara blanda ihop ingredienserna och steka dem i en stekpanna, sen är dina scrambled oats färdiga att servera!😀

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Scrambled oats

Scrambled oats

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Total tid: 10 min.
  • Antal: 1 port. 1x

Ingredienser

Skala
  • 1 banan
  • 1 ägg
  • 1 dl havregryn

Instruktioner

  1. Mosa bananen med en gaffel.
  2. Blanda mosad banan, ägg och havregryn i en skål.
  3. Önskar du ytterligare smaksättning så tillsätt kanel, kardemumma eller vaniljsocker.
  4. Hetta upp en stekpanna på spisen och stek ingredienserna tillsammans med lite smör.
  5. Rör om och vänd blandningen under stekningen till den fått fin färg.
  6. Servera med exempelvis frukt eller bär på t ex yoghurt eller smoothie.

Värt att notera

Du kan smaksätta dina scrambled oats med exempelvis kanel eller kardemumma.

  • Författare: Kajsa Rosqvist

Steg för steg

1. Blanda mosad banan, ägg och havregryn i en skål.

Blanda i skal

2. Stek i en panna på spisen under omrörning.

Stek pa spisen

3. Stek smeten tills den fått fin färg.

Oats med fin fagr

4. Servera dina scrambled oats på t ex en god smoothie eller yoghurt tillsammans med frukt eller bär.

Servera scrambled oats
Oats

Fler recept vi tror du gillar

Kajsa Rosqvist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Betygsätt recept (frivilligt) 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Håll dig uppdaterad

cross-circle