Tunnbrödsrulle med ost och skinka

Här kommer ett recept på tunnbrödsrullar som blir otroligt goda! De är mättande och enkla att göra.
De passar också utmärkt att göra som snittar och bjuda på till fest!🎊

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Tunnbrod pa fatet

Tunnbrödsrulle med ost och skinka

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Total tid: 20 min
  • Antal: 8 port. 1x

Ingredienser

Skala
  • 4 st tunnbröd
  • 500 g färskost
  • 250 g riven ost
  • 250 g strimlad skinka
  • 1 st purjolök
  • Salt och peppar

Instruktioner

  1. Skär purjolök i tunna skivor.
  2. Blanda ihop purjolök, ost, skinka och färskost i en skål.
  3. Tillsätt salt och peppar efter smak.
  4. Bred ett tjockt lager med denna blandning på fyra stycken tunnbröd.
  5. Rulla ihop tunnbröden och dela dem antingen på mitten eller skär tunna snittar av dem.
  • Författare: Kajsa Rosqvist

Steg för steg

1. Blanda purjolök, ost och skinka i en skål.

Blanda ingredienser i skal

2. Tillsätt färskost och blanda ordentligt.

Tillsatt farskost

3. Bred blandningen på fyra stycken tunnbröd.

Bred blandning

4. Rulla ihop tunnbröden, skär dem på mitten eller gör tunna snittar av dem.

Tunnbrod som snittar
Inspirationsbild

Fler recept vi tror du gillar

Kajsa Rosqvist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Betygsätt recept (frivilligt) 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Håll dig uppdaterad

cross-circle