Wraps med tonfiskröra

Detta recept ger dig 8 st wraps med krämig och god tonfiskröra. Dessa wraps passar utmärkt till picknicken men du kan också göra snittar av dem till festen.

Våra wraps med tonfiskröra är alltså matiga och riktigt smarriga, och passar bra i princip alla sammanhang!

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
wraps med tonfiskrora

Wraps med tonfiskröra

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

    Ingredienser

    Skala
    • 2 burkar tonfisk i vatten
    • 3 dl créme fraiche
    • 1/2 gurka
    • 1 rödlök
    • 1/2 citron (saften)
    • 8 st tunnbröd

    Instruktioner

    1. Lägg tonfisken i en finmaskig sil och låt den rinna av.
    2. Skär gurkan i små bitar och finhacka rödlöken.
    3. Blanda rödlök, gurka, saft från citron och crème fraiche i en skål.
    4. Blanda i tonfisken.
    5. Smaka av tonfiskröran och tillsätt salt och peppar efter behov och smak.
    6. Lägg ut 8 st tunnbröd och fördela tonfiskröran på tunnbröden.
    7. Rulla ihop tunnbröden på kortsidan.
    8. Servera direkt eller förvara dem inplastade i kylskåp.
    • Författare: Kajsa Rosqvist

    Steg för steg

    Skar gurka i sma bitar och finhacka rodlok
    Blanda rodlok gurka saft fran citron och
    Blanda i tonfisken och smaka av roran med salt och peppar
    Tonfiskroran ar nu fardig att fordelas pa tunnbroden
    Bred pa ett tunt lager tonfiskrora pa tunnbroden
    Rulla ihop tunnbroden pa kortsidan
    Servera direkt eller forvara i kylskap

    Bilder och inspiration

    Tunnbrodsrullar pa rad
    Tunnbrodsrullar pa rad med citron i bakgrunden
    Tunnbrodsrullar pa rad 3

    Fler recept vi tror du gillar

    Kajsa Rosqvist

    Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras.

    Betygsätt recept (frivilligt) 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

    Håll dig uppdaterad

    cross-circle