Mellisdags

Proteinrika våfflor med keso

Baka gärna våra våfflor med keso för att således öka proteininnehållet i de våfflor du äter. Våfflorna blir alltså både matiga och jättegoda. Servera gärna dessa våfflor med keso och bär.

Trött på att alltid tänka på middagen?

Testa matkasse och spara tid – vi guidar dig rätt.

Hitta den bästa matkassen för dig
Print
clockclock iconcutlerycutlery iconflagflag iconfolderfolder iconinstagraminstagram iconpinterestpinterest iconfacebookfacebook iconprintprint iconsquaressquares iconheartheart iconheart solidheart solid icon
Kesovafflor1

Proteinrika våfflor med keso

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Total tid: 30 min.
  • Portioner: 8 st.

Ingredienser

Skala
  • 250 g keso naturell
  • 4 dl havregryn
  • 4 ägg
  • 3 dl mjölk
  • 1 tsk bakpulver
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 tsk vaniljpulver
  • Smör till pensling

Gör så här

  1. Mixa alla torra ingredienser fint i en mixer.
  2. Tillsätt övriga ingredienser och mixa till en jämn smet.
  3. Hetta upp ett våffeljärn och pensla järnet med smör.
  4. Grädda våfflor i hett våffeljärn.
  • Recept av: Kajsa Rosqvist

Bilder och inspiration

Kesovafflor1 1
kv3 1
kv4 1

Fler recept vi tror du gillar

Emma

Emma tillagar och skriver alla recept, och hon tar även alla bilder. Drivet för bakning och matlagning har funnits länge. Hon är mycket nöjd över att nu få dela med sig av sina recept.

Lämna ett svar till Fede Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Betygsätt receptet 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Alla kommentarer

  1. Riktigt gött!
    Frågan är hur räknar du ut näringsinnehåll för protein?? 100g = Xg protein????

    Tack på förhand!

Håll dig uppdaterad

cross-circle