Proteinrika våfflor med keso

Baka gärna våra våfflor med keso för att således öka proteininnehållet i de våfflor du äter. Våfflorna blir alltså både matiga och jättegoda. Servera gärna dessa våfflor med keso och bär.

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Kesovafflor1

Proteinrika våfflor med keso

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Total tid: 30 min.
  • Antal: 8 st. 1x

Ingredienser

Skala
  • 250 g keso naturell
  • 4 dl havregryn
  • 4 ägg
  • 3 dl mjölk
  • 1 tsk bakpulver
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 tsk vaniljpulver
  • Smör till pensling

Instruktioner

  1. Mixa alla torra ingredienser fint i en mixer.
  2. Tillsätt övriga ingredienser och mixa till en jämn smet.
  3. Hetta upp ett våffeljärn och pensla järnet med smör.
  4. Grädda våfflor i hett våffeljärn.
  • Författare: Kajsa Rosqvist

Bilder och inspiration

Kesovafflor1 1
kv3 1
kv4 1

Fler recept vi tror du gillar

Kajsa Rosqvist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Betygsätt recept (frivilligt) 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Håll dig uppdaterad

cross-circle