Kesobröd

Här kommer ett recept på ett riktigt saftigt och gott bröd med nötter och keso. Brödet är oerhört lätt att baka och dessutom nyttigt!

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Kesobrod 2

Kesobröd

  • Total tid: 60 min.
  • Antal: 1 brödkaka. 1x

Ingredienser

Skala
  • 4 ägg
  • 250 g keso
  • 1 dl pumpakärnor
  • 1/2 dl solroskärnor
  • 1/2 dl linfrön
  • 1 dl siktat dinkelmjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Blanda samtliga ingredienser i en bunke.
  3. Klä en brödform med bakplåtspapper och häll smeten i formen.
  4. Grädda i nedre delen av ugnen i 50 – 60 minuter.
  5. Låt brödet svalna.
  • Författare: Kajsa Rosqvist

Bilder och inspiration

Kesobrod 1 1

Fler recept vi tror du gillar

Kajsa Rosqvist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Betygsätt recept (frivilligt) 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Håll dig uppdaterad

cross-circle