Yoghurtkakor

Här kommer ett recept på superenkla kakor som är gjorda på yoghurt, granola, kokoschips och flytande honung. Dessa kakor är så bra att ha hemma så det alltid finns något smarrigt och nyttigt snacks att äta på.

Print
clockclock iconcutlerycutlery iconflagflag iconfolderfolder iconinstagraminstagram iconpinterestpinterest iconfacebookfacebook iconprintprint iconsquaressquares iconheartheart iconheart solidheart solid icon
Yoghurtkakor2

Yoghurtkakor

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Total tid: 5 min.
  • Portioner: 6 st.

Ingredienser

Skala
  • 4 dl grekiskt yoghurt (naturell)
  • 1/2 dl valfri granola eller müsli)
  • 1/2 dl kokoschips (alt. kokosflingor)
  • 1 msk flytande honung

Gör så här

  1. Ta fram en plåt och klä plåten med ett bakplåtspapper.
  2. Klicka ut 6 st högar med grekisk yoghurt på bakplåtspappret.
  3. Bred ut högarna något till runda kakor.
  4. Fördela granola, kokoschips och flytande honung över kakorna.
  5. Ställ plåten med yoghurtkakorna i frysen i minst 4 timmar eller över natten.
  6. Förvara kakorna i frysen.
  • Recept av: Kajsa Rosqvist

Steg för steg

Klicka ut yoghurten pa en plat med bakplatspapper
Bred ut yoghurten forsiktigt till onskad storlek
Stro over lite granola
Stro ocksa over kokoschips och honung och lat stelna i frysen

Fler recept vi tror du gillar

Kajsa Rosqvist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Betygsätt receptet 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Håll dig uppdaterad

cross-circle