Ingredienser
Skala
- 500 g hallonkvarg
- 125 g färska hallon
Till chiapuddingen
- 2 dl mjölk (valfri sort)
- 3 msk chiafrön
- 1 tsk vaniljpulver
Instruktioner
- Vi börjar med att tillaga chiapuddingen.
- Blanda mjölk, chiafrön och vaniljpulver i en skål.
- Rör om ordentligt och ställ in skålen i kylskåp i cirka 20 minuter.
- Ta ut chiapuddingen från kylskåpet och vispa chiapuddingen, gärna med en ballongvisp så dina chiafrön inte klumpar sig.
- Ställ nu chiapuddingen i frysen i cirka 15 minuter och vispa i chiapuddingen någon gång under tiden.
- Rör runt något i hallonkvargen innan uppläggningen.
- Varva hallonkvarg, chiapudding och färska hallon i glas.
- Avsluta uppläggningen med hallon och njut av detta enkla och nyttiga mellanmål!