Müslikakor

Med bara fyra ingredienser fixar du dessa smarriga müslikakor. De är så smidiga att ha hemma och ta till när det vankas mellis eller för att ta med på utflykten.

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Muslikakor

Müslikakor

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Total tid: 40 min.
  • Antal: ca. 10 st.

Ingredienser

Skala
  • 8 st färska och urkärnade dadlar
  • 1 dl jordnötssmör
  • 3 msk vatten
  • 5 dl müsli

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Mixa dadlar och jordnötssmör i en mixer till en massa.
  3. Häll massan i en skål och blanda med müsli.
  4. Forma runda kakor och lägg dem på en ugnsplåt med bakplåtspapper.
  5. Grädda kakorna mitt i ugnen 15 – 20 minuter.
  6. Låt kakorna svalna av på galler.
  • Författare: Kajsa Rosqvist

Steg för steg

Mixa dadlar och jordnotssmor
Det ska bli en formbar massa
Blanda massan med musli i en skal
Forma till kakor och gradda mitt i ugnen.

Fler recept vi tror du gillar

Kajsa Rosqvist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Betygsätt recept (frivilligt) 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Håll dig uppdaterad

cross-circle