Pannkaksmuffins

En kul variant av ugnspannkaka är dessa pannkaksmuffins. Servera dem gärna med färska bär och grädde.

Detta är alltså ett superenkelt mellis som kommer uppskattas av hela familjen!

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Pannkaksmuffins2

Pannkaksmuffins

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Total tid: 30 min.
  • Antal: 12 st. 1x

Ingredienser

Skala
  • 2 dl vetemjöl
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1/2 tsk bakpulver
  • 1/2 tsk salt
  • 4 dl mjölk
  • 3 ägg

Till formen

  • 1 msk smör

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Smörj en muffinsform med smör.
  3. Blanda de torra ingredienserna i en bunke.
  4. Vispa ner hälften av mjölken i bunken och vispa till en jämn smet.
  5. Vispa ner resterande mjölk.
  6. Vispa ner äggen, ett i taget.
  7. Häll smeten i muffinsformen.
  8. Grädda mitt i ugnen i cirka 15 minuter.
  9. Servera och njut!
  • Författare: Kajsa Rosqvist

Steg för steg-guide

smorj en muffinsform med smor
Blanda torra ingredienser i en skal
Vispa ner halften av mjolken i skalen
Tillsatt resterande mjolk och aggen
Gradda mitt i ugnen i 15 minuter
Njut av dina fardiga pannkaksmuffins

Bilder och inspiration

Fler recept vi tror du gillar

Kajsa Rosqvist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Betygsätt recept (frivilligt) 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Håll dig uppdaterad

cross-circle