Chiapudding (grundrecept)

Chiapudding är gott, nyttigt och smidigt att tillaga. Det går alltså snabbt att röra ihop sin egen chiapudding för att därefter ha ett supergott mellanmål färdigt i kylen.

Vi rekommenderar samtidigt att du toppar med frukt eller bär, lite nötter eller granola innan du börjar äta. I detta recept har vi valt att toppa chiapuddingen med blandade bär och vår granolabas.

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Chiapudding grundrecept 3

Chiapudding (grundrecept)

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Total tid: 2 min.
  • Antal: 1 port. 1x

Ingredienser

Skala
  • 2 msk chiafrön
  • 1 ½ dl mjölk
  • 1/2 tsk vaniljpulver

Instruktioner

  1. Lägg chiafrön och vaniljpulver i ett glas och blanda.
  2. Tillsätt mjölken i glaset och blanda igen.
  3. Ställ in chiapuddingen i kylskåpet och låt den stå minst en timme, men helst över natten.
  4. Toppa din chiapudding med frukt eller bär och njut av ett hälsosamt och gott mellanmål.
  • Författare: Kajsa Rosqvist

Bilder och inspiration

Fler recept vi tror du gillar

Kajsa Rosqvist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Betygsätt recept (frivilligt) 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Håll dig uppdaterad

cross-circle