Gräddglass med apelsinsmak (sockerfri)

Detta recept ger dig enkelt en supergod gräddglass med mycket smak av apelsin på nolltid. Se bara till att frysa ner skivad banan och apelsin och gör sedan klart glassen när du är sugen.

Glassen är otroligt fräsch i smaken och kräver bara tre ingredienser.

OBS: En kraftfull mixer krävs.

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Apelsinglass1

Gräddglass med apelsinsmak (sockerfri)

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Total tid: 10 min.
  • Antal: 4 st. 1x

Ingredienser

Skala
  • 2 st apelsiner (frysta, i skivor)
  • 1 st banan (frysta, i skivor)
  • 1 dl vispgrädde (det går också bra med mjölk)

Instruktioner

  1. Ta fram fryst banan och apelsin och låt stå framme i rumstemperatur cirka 10 minuter.
  2. Mixa samman banan och apelsin.
  3. Tillsätt grädde och mixa tills du har en fin och krämig glass.
  4. Servera direkt!
  • Författare: Kajsa Rosqvist

Bilder och inspiration

Fler recept vi tror du gillar

Kajsa Rosqvist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Betygsätt recept (frivilligt) 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Håll dig uppdaterad

cross-circle