Risifrutti med saffran

Här kommer ett recept på risifrutti med saffran som är riktigt smidigt och går snabbt att laga. Om du följer receptet får du två stadiga mellanmål som smakar så gott!

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Manna frutti med saffran

Risifrutti med saffran

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Total tid: 15 min.
  • Antal: 2 port. 1x

Ingredienser

Skala
  • 500 g risgrynsgröt
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 påse saffran (0,5 g)

Instruktioner

  1. Värm risgrynsgröten i en kastrull på spisen.
  2. Rör ner saffran i den varma gröten och låt sedan gröten svalna.
  3. Vispa grädden och sikta ner vaniljsocker i grädden.
  4. Blanda samman grädden och saffransgröten.
  5. Lägg upp i portionsglas/skålar och toppa med sylt eller färska bär.
  • Författare: Kajsa Rosqvist

Bilder och inspiration

Manna frutti med saffran

Fler recept vi tror du gillar

Kajsa Rosqvist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Betygsätt recept (frivilligt) 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Håll dig uppdaterad

cross-circle