Mellisdags

Kesobröd

Här kommer ett recept på ett riktigt saftigt och gott bröd med nötter och keso. Brödet är oerhört lätt att baka och dessutom nyttigt!

Print
clockclock iconcutlerycutlery iconflagflag iconfolderfolder iconinstagraminstagram iconpinterestpinterest iconfacebookfacebook iconprintprint iconsquaressquares iconheartheart iconheart solidheart solid icon
Kesobrod 2

Kesobröd

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Total tid: 60 min.
  • Portioner: 1 brödkaka.

Ingredienser

Skala
  • 4 ägg
  • 250 g keso
  • 1 dl pumpakärnor
  • 1/2 dl solroskärnor
  • 1/2 dl linfrön
  • 1 dl siktat dinkelmjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Blanda samtliga ingredienser i en bunke.
  3. Klä en brödform med bakplåtspapper och häll smeten i formen.
  4. Grädda i nedre delen av ugnen i 50 – 60 minuter.
  5. Låt brödet svalna.
  • Recept av: Kajsa Rosqvist

Bilder och inspiration

Kesobrod 1 1

Fler recept vi tror du gillar

Emma

Emma tillagar och skriver alla recept, och hon tar även alla bilder. Drivet för bakning och matlagning har funnits länge. Hon är mycket nöjd över att nu få dela med sig av sina recept.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Betygsätt receptet 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Håll dig uppdaterad

cross-circle