Mellisdags

Risifrutti med saffran

Här kommer ett recept på risifrutti med saffran som är riktigt smidigt och går snabbt att laga. Om du följer receptet får du två stadiga mellanmål som smakar så gott!

Print
clockclock iconcutlerycutlery iconflagflag iconfolderfolder iconinstagraminstagram iconpinterestpinterest iconfacebookfacebook iconprintprint iconsquaressquares iconheartheart iconheart solidheart solid icon
Manna frutti med saffran

Risifrutti med saffran

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Total tid: 15 min.
  • Portioner: 2 port.

Ingredienser

Skala
  • 500 g risgrynsgröt
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 påse saffran (0,5 g)

Gör så här

  1. Värm risgrynsgröten i en kastrull på spisen.
  2. Rör ner saffran i den varma gröten och låt sedan gröten svalna.
  3. Vispa grädden och sikta ner vaniljsocker i grädden.
  4. Blanda samman grädden och saffransgröten.
  5. Lägg upp i portionsglas/skålar och toppa med sylt eller färska bär.
  • Recept av: Kajsa Rosqvist

Bilder och inspiration

Manna frutti med saffran

Fler recept vi tror du gillar

Emma

Emma tillagar och skriver alla recept, och hon tar även alla bilder. Drivet för bakning och matlagning har funnits länge. Hon är mycket nöjd över att nu få dela med sig av sina recept.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Betygsätt receptet 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

cross-circle