Mellisdags

Surdegstoast

Detta är den ultimata toasten till brunch! Den är bara så god!

Den innehåller mozzarella, parmaskinka, soltorkade tomater och ruccola. Det är en helt magiskt kombination.

Brödet penslas med örtoljan från de soltorkade tomaterna innan toasten steks i oljan och brödet blir då så gott och knaprigt.

Denna toast måste ni prova! Det kommer bli en hit kan vi lova.

Print
clockclock iconcutlerycutlery iconflagflag iconfolderfolder iconinstagraminstagram iconpinterestpinterest iconfacebookfacebook iconprintprint iconsquaressquares iconheartheart iconheart solidheart solid icon
Surdegstoast

Surdegstoast

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Total tid: 10 min.
  • Portioner: 2 port.

Ingredienser

Skala
  • 4 skivor surdegsbröd
  • 200 g mozzarella
  • 100 g strimlade soltorkade tomater i örter
  • 50 g parmaskinka
  • 30 g ruccola

Gör så här

  1. Pensla bröden på ena sidan med örtoljan från de soltorkade tomaterna.
  2. Fördela parmaskinka, skivad mozzarella soltorkade tomater och ruccola på bröden.
  3. Lägg ihop bröden så du har två stycken dubbelmackor.
  4. Hetta upp en stekpanna och häll resterande örtolja från de soltorkade tomaterna i pannan.
  5. Stek dina toasts i pannan några minuter på varje sida tills osten smält.
  6. Servera direkt!
  • Recept av: Kajsa Rosqvist

Bilder och inspiration

Surdegstoast 2 1

Fler recept vi tror du gillar

Emma

Emma tillagar och skriver alla recept, och hon tar även alla bilder. Drivet för bakning och matlagning har funnits länge. Hon är mycket nöjd över att nu få dela med sig av sina recept.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Betygsätt receptet 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Håll dig uppdaterad

cross-circle