Len fruktyoghurt med mango och vanilj

Med detta recept lär du dig tillreda en fruktyoghurt med mango och vanilj som är såväl nyttig som god. Värt att veta är också att du kan smaksätta yoghurten med andra frukter eller bär om du vill.

3 fördelar med denna yoghurt

  1. Vanilj har antiinflammatoriska egenskaper.
  2. Mango är en fiberrik frukt.
  3. Mango är bland annat rik på vitamin B6, A, E och K.
Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
fruktyoghurt 7

Fruktyoghurt med mango och vanilj

  • Total tid: 5 min.
  • Antal: 4 port. 1x

Ingredienser

Skala
  • 300 g mango (färsk eller tinad)
  • 8 dl naturell yoghurt 
  • 1 tsk vaniljpulver

Instruktioner

  1. Mixa mango till en slät puré.
  2. Blanda i vaniljpulvret i mangopurén.
  3. Blanda mangopurén med yoghurten men spara lite mangopuré till topping.
  4. Häll upp mangoyoghurten i skålar och toppa med den sista mangopurén.
  5. Nu är din hemmagjorda fruktyoghurt färdig att serveras.
  • Författare: Kajsa Rosqvist

Bilder och inspiration

Kajsa Rosqvist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Betygsätt recept (frivilligt) 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Håll dig uppdaterad

cross-circle