Surdegstoast

Detta är den ultimata toasten till brunch! Den är bara så god!

Den innehåller mozzarella, parmaskinka, soltorkade tomater och ruccola. Det är en helt magiskt kombination.

Brödet penslas med örtoljan från de soltorkade tomaterna innan toasten steks i oljan och brödet blir då så gott och knaprigt.

Denna toast måste ni prova! Det kommer bli en hit kan vi lova.

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Surdegstoast

Surdegstoast

  • Total tid: 10 min.
  • Antal: 2 port. 1x

Ingredienser

Skala
  • 4 skivor surdegsbröd
  • 200 g mozzarella
  • 100 g strimlade soltorkade tomater i örter
  • 50 g parmaskinka
  • 30 g ruccola

Instruktioner

  1. Pensla bröden på ena sidan med örtoljan från de soltorkade tomaterna.
  2. Fördela parmaskinka, skivad mozzarella soltorkade tomater och ruccola på bröden.
  3. Lägg ihop bröden så du har två stycken dubbelmackor.
  4. Hetta upp en stekpanna och häll resterande örtolja från de soltorkade tomaterna i pannan.
  5. Stek dina toasts i pannan några minuter på varje sida tills osten smält.
  6. Servera direkt!
  • Författare: Kajsa Rosqvist

Bilder och inspiration

Surdegstoast 2 1

Fler recept vi tror du gillar

Kajsa Rosqvist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Betygsätt recept (frivilligt) 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Håll dig uppdaterad

cross-circle