Kesoplättar

Här kommer ett recept på otroligt lättlagade och goda plättar med få ingredienser. Värt att veta är även att de blir härligt krämiga inuti tack vare att keso är huvudingrediensen.

Så följ detta recept så får du alltså ett gott, enkelt och nyttigt mellis på omkring 20 minuter. Servera gärna med färska bär och en klick vispgrädde, alternativt kvarg.

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Blabarsplattar

Kesoplättar

  • Total tid: 20 min.
  • Antal: 2 port. 1x

Ingredienser

Skala
  • 250 g keso
  • 3 ägg
  • 4 msk vetemjöl
  • 2 krm salt

Instruktioner

  1. Blanda ihop alla ingredienser till kesoplättarna i en bunke.
  2. Låt smeten stå och svälla i cirka 10 minuter.
  3. Stek kesoplättarna i smör i en stekpanna på spisen på medelvärme.
  4. Servera direkt.
  • Författare: Kajsa Rosqvist

Bilder och inspiration

Fler recept vi tror du gillar

Kajsa Rosqvist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Betygsätt recept (frivilligt) 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Håll dig uppdaterad

cross-circle