Mellisdags

Gräddglass med apelsinsmak (sockerfri)

Detta recept ger dig enkelt en supergod gräddglass med mycket smak av apelsin på nolltid. Se bara till att frysa ner skivad banan och apelsin och gör sedan klart glassen när du är sugen.

Glassen är otroligt fräsch i smaken och kräver bara tre ingredienser.

OBS: En kraftfull mixer krävs.

Print
clockclock iconcutlerycutlery iconflagflag iconfolderfolder iconinstagraminstagram iconpinterestpinterest iconfacebookfacebook iconprintprint iconsquaressquares iconheartheart iconheart solidheart solid icon
Apelsinglass1

Gräddglass med apelsinsmak (sockerfri)

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Total tid: 10 min.
  • Portioner: 4 st.

Ingredienser

Skala
  • 2 st apelsiner (frysta, i skivor)
  • 1 st banan (frysta, i skivor)
  • 1 dl vispgrädde (det går också bra med mjölk)

Gör så här

  1. Ta fram fryst banan och apelsin och låt stå framme i rumstemperatur cirka 10 minuter.
  2. Mixa samman banan och apelsin.
  3. Tillsätt grädde och mixa tills du har en fin och krämig glass.
  4. Servera direkt!
  • Recept av: Kajsa Rosqvist

Bilder och inspiration

Fler recept vi tror du gillar

Emma

Emma tillagar och skriver alla recept, och hon tar även alla bilder. Drivet för bakning och matlagning har funnits länge. Hon är mycket nöjd över att nu få dela med sig av sina recept.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Betygsätt receptet 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

cross-circle