Kesofrallor utan mjöl

Detta recept ger dig helt mjölfria frallor. De är så goda och smakrika, och de är klara på nolltid.

Frallorna innehåller även riven morot, vilket gör att de blir härligt saftiga.

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Kesofrallor1

Kesofrallor utan mjöl

  • Total tid: 30 min.
  • Antal: 6 st. 1x

Ingredienser

Skala
  • 250 g keso
  • 5 dl havregryn
  • 4 ägg
  • 2 tsk bakpulver
  • 1/2 tsk salt
  • 1 normalstor morot

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skala och riv moroten fint.
  3. Blanda samman alla ingredienser i en bunke med en gaffel.
  4. Klä en ugnsplåt med bakplåtspapper.
  5. Forma sex bullar av smeten. Blöt händerna något med kallt vatten när du rullar bullarna.
  6. Lägg bullarna på bakplåtspappret och toppa frallorna med pumpafrön (Andra frön går givetvis också bra).
  7. Grädda frallorna i mitten av ugnen i mellan 15 – 20 minuter.
  8. Ta ut frallorna från ugnen och njut av nygräddade kesofrallor.
  • Författare: Kajsa Rosqvist

Bilder och inspiration

Fler recept vi tror du gillar

Kajsa Rosqvist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Betygsätt recept (frivilligt) 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Håll dig uppdaterad

cross-circle