Mellisdags

Tunnbrödsrullar med kyckling och spenat

Dessa tunnbrödsrullar är perfekta till picknicken och passar hela familjen. De går även snabbt att tillaga tack vare att de innehåller få ingredienser.

3 fördelar med att göra dessa tunnbrödsrullar

  1. Tunnbrödsrullarna är matiga så du håller sig mätt på dem länge. 
  2. De fungerar bra som en del av en lättare lunch, exempelvis på stranden. 
  3. Bladspenaten i rullarna medför att du får i dig många av de vitaminer din kropp behöver för att fungera idealt. 
Print
clockclock iconcutlerycutlery iconflagflag iconfolderfolder iconinstagraminstagram iconpinterestpinterest iconfacebookfacebook iconprintprint iconsquaressquares iconheartheart iconheart solidheart solid icon
Tunnbrodsrullar6

Tunnbrödsrullar med kyckling och spenat

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Total tid: 5 min.
  • Portioner: 6 st.

Ingredienser

Skala
  • 6 st tunnbrödsrullar
  • 200 gram färskost
  • 400 gram stekt skivad kyckling
  • 65 gram bladspenat

Gör så här

  1. Bred färskosten på sex st tunnbrödsrullar.
  2. Fördela kycklingen på ena halvan av tunnbrödsrullarna och bladspenat på den andra halvan.
  3. Rulla ihop tunnbrödsrullarna.
  • Recept av: Kajsa Rosqvist

Bilder och inspiration

Fler recept vi tror du gillar

Emma

Emma tillagar och skriver alla recept, och hon tar även alla bilder. Drivet för bakning och matlagning har funnits länge. Hon är mycket nöjd över att nu få dela med sig av sina recept.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Betygsätt receptet 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

cross-circle