Ingredienser
Skala
- 3 dl vetemjöl
 - 2 bananer (mogna)
 - 250 g keso
 - 3 ägg
 - 2 tsk bakpulver
 - 1/2 tsk vaniljpulver
 - 1/2 tsk salt
 
Gör så här
- Sätt ugnen på 200 grader.
 - Blanda de torra ingredienserna i en bunke.
 - Mosa bananerna med en gaffel.
 - Vispa upp ägg i en separat bunke och rör sedan ner mosade bananer och keso i samma bunke.
 - Vänd ner de torra ingredienserna i äggsmeten och vispa till en slät smet.
 - Fördela smeten i muffinsformar.
 - Grädda mitt i ugnen 15 – 20 minuter.
 - Ta ut dina muffins från ugnen och låt dem svalna av.
 
Tips
Testa gärna att smaksätta dina muffins med kanel eller kardemumma om du önskar ytterligare smaksättning.
























