Saftiga kesomuffins

Dessa muffins blir så otroligt saftiga tack vara att det är både keso och banan i smeten. Att baka med keso är verkligen att rekommendera.

Vi tror att dessa muffins kommer gå hem hos alla i familjen! Testa dem själv, så kommer du vilja gör dem om och om igen!

Vi bara älskar dessa kesomuffins.🥰

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Muffins keso omslag

Saftiga kesomuffins

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Total tid: 30 min.
  • Antal: ca. 14 st.

Ingredienser

Skala
  • 3 dl vetemjöl
  • 2 bananer (mogna)
  • 250 g keso
  • 3 ägg
  • 2 tsk bakpulver
  • 1/2 tsk vaniljpulver
  • 1/2 tsk salt

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda de torra ingredienserna i en bunke.
  3. Mosa bananerna med en gaffel.
  4. Vispa upp ägg i en separat bunke och rör sedan ner mosade bananer och keso i samma bunke.
  5. Vänd ner de torra ingredienserna i äggsmeten och vispa till en slät smet.
  6. Fördela smeten i muffinsformar.
  7. Grädda mitt i ugnen 15 – 20 minuter.
  8. Ta ut dina muffins från ugnen och låt dem svalna av.

Värt att notera

Testa gärna att smaksätta dina muffins med kanel eller kardemumma om du önskar ytterligare smaksättning.

  • Författare: Kajsa Rosqvist

Bilder och inspiration

Fler recept vi tror du gillar

Kajsa Rosqvist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Betygsätt recept (frivilligt) 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Håll dig uppdaterad

cross-circle