Gubbröra

Denna gubbröra är så otroligt god! Servera den gärna tillsammans med goda tillbehör på buffébordet. Det kommer vara ett mycket uppskattat inslag hos gästerna.

Värt att komma ihåg är att det går utmärkt att tillaga gubbröra dagen innan servering.

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Gubbrora

Gubbröra

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Total tid: 20 min.
  • Antal: 10 port. 1x

Ingredienser

Skala
  • 1 burk matjessill (200 g)
  • 4 hårdkokta ägg
  • 1 dl majonäs
  • 1/2 dl créme fraiche
  • 1 rödlök
  • 1/2 dl färsk dill
  • 1/2 dl färsk gräslök
  • Salt och vitpeppar

Instruktioner

  1. Finhacka lök och ägg och lägg i en skål.
  2. Skär sillen i små tärningar och lägg i skålen.
  3. Hacka dill och gräslök och häll ner i skålen.
  4. Tillsätt majonnäs och crème fraiche i skålen.
  5. Blanda runt och tillsätt ev. salt och vitpeppar efter smak.
  • Författare: Kajsa Rosqvist

Steg för steg

Lagg de fina bitarna av agg rodlok och matjessill i en skal
Tillsatt hackad dill och graslok
Tillsatt creme fraiche och majonas och blanda
Njut av din fardiga gubbrora

Bilder och inspiration

Fler recept vi tror du gillar

Kajsa Rosqvist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Betygsätt recept (frivilligt) 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Håll dig uppdaterad

cross-circle