Detta är den ultimata toasten till brunch! Den är bara så god!
Den innehåller mozzarella, parmaskinka, soltorkade tomater och ruccola. Det är en helt magiskt kombination.
Brödet penslas med örtoljan från de soltorkade tomaterna innan toasten steks i oljan och brödet blir då så gott och knaprigt.
Denna toast måste ni prova! Det kommer bli en hit kan vi lova.
Print
clock clock icon cutlery cutlery icon flag flag icon folder folder icon instagram instagram icon pinterest pinterest icon facebook facebook icon print print icon squares squares icon heart heart icon heart solid heart solid icon 4 skivor surdegsbröd200 g mozzarella100 g strimlade soltorkade tomater i örter50 g parmaskinka30 g ruccola
Pensla bröden på ena sidan med örtoljan från de soltorkade tomaterna. Fördela parmaskinka, skivad mozzarella soltorkade tomater och ruccola på bröden. Lägg ihop bröden så du har två stycken dubbelmackor. Hetta upp en stekpanna och häll resterande örtolja från de soltorkade tomaterna i pannan. Stek dina toasts i pannan några minuter på varje sida tills osten smält. Servera direkt! Recept av: Kajsa Rosqvist Bilder och inspiration Fler recept vi tror du gillar