Ingredienser
Skala
- 2 dl kokos
- 1 dl honung
- 2 krm vaniljpulver
- 2 dl jordnötssmör
- 4 dl Rice Krispies
- 100 g mörk choklad
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Smält samman jordnötssmör, honung och vaniljpulver i en kastrull.
- Ställ kastrullen åt sidan och låt jordnötsblandningen svalna.
- Placera kokosen i en form med bakplåtspapper.
- Låt kokosen rosta i ugnen i cirka 5 minuter.
- Ta ur den rostade kokosen ur ugnen och låt den svalna.
- Blanda samman kokosen med jordnötssmeten och alla Rice Krispies.
- Klä en form ca 20*15 cm med bakplåtspapper.
- Fördela smeten jämnt i formen och tryck till på smeten så den blir ordentligt kompakt.
- Smält chokladen och fördela den över kakan.
- Låt smeten stå i ditt kylskåp i minst 60 minuter.
- Dela upp smeten i 12 (eller fler om du skalar receptet) rutor.
- Dina Rice Krispies är nu färdiga att servera.