Mellisdags

Chiapudding med vispad keso

Denna kombo är försvinnande god med chiapudding och härligt len och krämig vispad keso med jordgubbssmak.
Detta goda mellanmål är både proteinrikt och mättande.🌟🍓

Print
clockclock iconcutlerycutlery iconflagflag iconfolderfolder iconinstagraminstagram iconpinterestpinterest iconfacebookfacebook iconprintprint iconsquaressquares iconheartheart iconheart solidheart solid icon
Chiapudding

Chiapudding med vispad keso

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Total tid: 20 min.
  • Portioner: ca 6–8 glas.

Ingredienser

Skala
  • 1 dl chiafrön
  • 4 dl mjölk
  • 200 g jordgubbar (färska eller frysta tinade)
  • 250 g naturell keso
  • 1 msk flytande honung

Gör så här

  1. Blanda chiafrön med mjölk i en bunke och ställ in bunken i kylskåp minst 2 timmar.
  2. Vispa i chiapuddingen några gånger innan den tjocknat.
  3. Mixa keso, jordgubbar och honung helt slätt.
  4. Häll upp chiapuddingen i glas och toppa med vispad keso.
  5. Toppa med skivade jordgubbar.
  • Recept av: Kajsa Rosqvist

Bilder och inspiration

Chiapudding 1

Fler recept vi tror du gillar

Emma

Emma tillagar och skriver alla recept, och hon tar även alla bilder. Drivet för bakning och matlagning har funnits länge. Hon är mycket nöjd över att nu få dela med sig av sina recept.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Betygsätt receptet 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

cross-circle