Print
clockclock iconcutlerycutlery iconflagflag iconfolderfolder iconinstagraminstagram iconpinterestpinterest iconfacebookfacebook iconprintprint iconsquaressquares iconheartheart iconheart solidheart solid icon

Tunnbrödsrulle med ost och skinka

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Total tid: 20 min
  • Portioner: 8 port.

Ingredienser

Skala
  • 4 st tunnbröd
  • 500 g färskost
  • 250 g riven ost
  • 250 g strimlad skinka
  • 1 st purjolök
  • Salt och peppar

Gör så här

  1. Skär purjolök i tunna skivor.
  2. Blanda ihop purjolök, ost, skinka och färskost i en skål.
  3. Tillsätt salt och peppar efter smak.
  4. Bred ett tjockt lager med denna blandning på fyra stycken tunnbröd.
  5. Rulla ihop tunnbröden och dela dem antingen på mitten eller skär tunna snittar av dem.

Tips

Byt skinkan mot kalkon, salami eller rökt lax. För vegetariskt: ersätt chark med grillade grönsaker eller vegetarisk “skink”-pålägg.

  • Recept av: Kajsa Rosqvist
  • Förberedelsetid: 15 min
  • Tillagningstid: 0 min (endast montering)
  • Kategori: Lunch / Picnic / Buffé
  • Tillagningssätt: No-cook (kall montering)
  • Cuisine: Svensk / Skandinavisk
cross-circle