Print
clockclock iconcutlerycutlery iconflagflag iconfolderfolder iconinstagraminstagram iconpinterestpinterest iconfacebookfacebook iconprintprint iconsquaressquares iconheartheart iconheart solidheart solid icon

Crêpes med nötkräm och banan

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Total tid: 40 min.
  • Portioner: 4 port.

Ingredienser

Skala

Crepes

  • 2 dl vetemjöl
  • 4 dl mjölk
  • 3 ägg
  • 1/2 tsk salt
  • Smör till stekning

Fyllning

  • 4 st bananer
  • 1 ½ dl nötkräm
  • Ca 1/2 dl hasselnötter

Gör så här

  1. Häll mjöl i en bunke och vispa ner mjölken. Vispa till en klumpfri smet.
  2. Vispa i ett ägg i taget.
  3. Tillsätt salt och låt sedan smeten stå ca 10 minuter.
  4. Stek tunna crepes i en het panna med smör.
  5. Skiva banan och grovhacka hasselnötter.
  6. Fördela nötkräm, skivad banan och hasselnötter på varje crepes.
  7. Vik ihop dem eller rulla ihop dem.
  8. Servera och njut av dina färdiga crepes.
  • Recept av: Kajsa Rosqvist
cross-circle