Print
clockclock iconcutlerycutlery iconflagflag iconfolderfolder iconinstagraminstagram iconpinterestpinterest iconfacebookfacebook iconprintprint iconsquaressquares iconheartheart iconheart solidheart solid icon

Wraps med tonfiskröra

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

    Ingredienser

    Skala
    • 2 burkar tonfisk i vatten
    • 3 dl créme fraiche
    • 1/2 gurka
    • 1 rödlök
    • 1/2 citron (saften)
    • 8 st tunnbröd

    Gör så här

    1. Lägg tonfisken i en finmaskig sil och låt den rinna av.
    2. Skär gurkan i små bitar och finhacka rödlöken.
    3. Blanda rödlök, gurka, saft från citron och crème fraiche i en skål.
    4. Blanda i tonfisken.
    5. Smaka av tonfiskröran och tillsätt salt och peppar efter behov och smak.
    6. Lägg ut 8 st tunnbröd och fördela tonfiskröran på tunnbröden.
    7. Rulla ihop tunnbröden på kortsidan.
    8. Servera direkt eller förvara dem inplastade i kylskåp.
    • Recept av: Kajsa Rosqvist
    cross-circle