Print
clockclock iconcutlerycutlery iconflagflag iconfolderfolder iconinstagraminstagram iconpinterestpinterest iconfacebookfacebook iconprintprint iconsquaressquares iconheartheart iconheart solidheart solid icon

Magiskt god rödbetssallad med äpple och rödlök

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

    Ingredienser

    Skala
    • 500 g hela inlagda rödbetor
    • 2 äpplen
    • 1 dl crème fraiche
    • 1 dl majonnäs
    • 1 liten rödlök
    • 3 kryddmått salt
    • 1 kryddmått svartpeppar

    Gör så här

    1. Ta upp rödbetorna och låt dem rinna av i en sil.
    2. Skär rödbetorna och äpplena i små bitar och lägg dem i en bunke.
    3. Hacka rödlöken.
    4. Blanda créme fraiche, majonnäs, hackad rödlök, salt och peppar i en annan bunke.
    5. Häll blandningen med créme fraiche och majonnäs över de hackade rödbetorna och äpplena, och blanda väl.
    6. Låt gärna rödbetssalladen stå i kylskåp i några timmar innan servering.

    Tips

    Rödbetssalladen ska förvaras i kylskåpstemperatur.

    • Recept av: Kajsa Rosqvist
    cross-circle