Print
clockclock iconcutlerycutlery iconflagflag iconfolderfolder iconinstagraminstagram iconpinterestpinterest iconfacebookfacebook iconprintprint iconsquaressquares iconheartheart iconheart solidheart solid icon

Risifrutti med saffran

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Total tid: 15 min.
  • Portioner: 2 port.

Ingredienser

Skala
  • 500 g risgrynsgröt
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 påse saffran (0,5 g)

Gör så här

  1. Värm risgrynsgröten i en kastrull på spisen.
  2. Rör ner saffran i den varma gröten och låt sedan gröten svalna.
  3. Vispa grädden och sikta ner vaniljsocker i grädden.
  4. Blanda samman grädden och saffransgröten.
  5. Lägg upp i portionsglas/skålar och toppa med sylt eller färska bär.
  • Recept av: Kajsa Rosqvist
cross-circle