Print
clockclock iconcutlerycutlery iconflagflag iconfolderfolder iconinstagraminstagram iconpinterestpinterest iconfacebookfacebook iconprintprint iconsquaressquares iconheartheart iconheart solidheart solid icon

Mättande yoghurtpannkakor

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Total tid: 30 min.
  • Portioner: 2 port.

Ingredienser

Skala
  • 3 dl grekisk yoghurt naturell
  • 1 dl havregryn
  • 1 dl vetemjöl
  • 1 dl grahamsmjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 1/2 tsk salt
  • 2 ägg

Gör så här

  1. Blanda torra ingredienser i en skål.
  2. Tillsätt grekisk yoghurt och uppvispat ägg.
  3. Vispa till en slät och klumpfri smet.
  4. Hetta upp en stekpanna och stek pannkakorna i smör.
  5. Servera pannkakorna nystekta med exempelvis färsk frukt eller färska bär.
  • Recept av: Kajsa Rosqvist
cross-circle