Print
clockclock iconcutlerycutlery iconflagflag iconfolderfolder iconinstagraminstagram iconpinterestpinterest iconfacebookfacebook iconprintprint iconsquaressquares iconheartheart iconheart solidheart solid icon

Havrebars med banan och choklad

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Total tid: 35 min.
  • Portioner: 12 st.

Ingredienser

Skala
  • 3 st bananer
  • 4 ½ dl havregryn
  • 1 dl jordnötssmör
  • 1 dl chokladknappar

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Mosa bananerna med en gaffel.
  3. Blanda samtliga ingredienser i en skål (spara några få chokladknappar till topping).
  4. Bred ut smeten i en ugnssäker form klädd med bakplåtspapper.
  5. Toppa med några chokladknappar.
  6. Grädda i mitten av ugnen ca 20 minuter.
  7. Låt svalna och skär sedan upp i lagom stora bars.
  • Recept av: Kajsa Rosqvist
cross-circle