Print
clockclock iconcutlerycutlery iconflagflag iconfolderfolder iconinstagraminstagram iconpinterestpinterest iconfacebookfacebook iconprintprint iconsquaressquares iconheartheart iconheart solidheart solid icon

Gubbröra

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Total tid: 20 min.
  • Portioner: 10 port.

Ingredienser

Skala
  • 1 burk matjessill (200 g)
  • 4 hårdkokta ägg
  • 1 dl majonäs
  • 1/2 dl créme fraiche
  • 1 rödlök
  • 1/2 dl färsk dill
  • 1/2 dl färsk gräslök
  • Salt och vitpeppar

Gör så här

  1. Finhacka lök och ägg och lägg i en skål.
  2. Skär sillen i små tärningar och lägg i skålen.
  3. Hacka dill och gräslök och häll ner i skålen.
  4. Tillsätt majonnäs och crème fraiche i skålen.
  5. Blanda runt och tillsätt ev. salt och vitpeppar efter smak.
  • Recept av: Kajsa Rosqvist
cross-circle