Ingredienser
Skala
- 2 ½ dl havregryn
- 2 ½ dl havremjöl/vetemjöl
- 2 st bananer
- 1/2 dl kakao
- 1 tsk bakpulver
- 2 dl mjölk
- 1 dl chokladknappar
Till topping
Topping:
- 1/2 dl jordnötssmör
- Ev. några chokladknappar
Gör så här
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Mosa bananerna med en gaffel.
- Blanda samtliga ingredienser i en skål.
- Fördela smeten i ugnsform täckt med bakplåtspapper.
- Toppa smeten med jordnötssmör och dra ut jordnötssmöret över hela smeten med en gaffel. Toppa ev. med chokladknappar.
- Grädda i mitten av ugnen ca 20–25 minuter.
- Låt svalna, skär upp i lagom stora rutor och servera.
Tips
Det går bra att helt utesluta chokladknappar om du önskar.