Print
clockclock iconcutlerycutlery iconflagflag iconfolderfolder iconinstagraminstagram iconpinterestpinterest iconfacebookfacebook iconprintprint iconsquaressquares iconheartheart iconheart solidheart solid icon

Wraps med kycklingcurry

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Total tid: 20 min.
  • Portioner: 4 port.

Ingredienser

Skala
  • 400 g kycklingfilé
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1/2 purjolök
  • 1 st röd paprika
  • 1 dl créme fraiche
  • 1 dl majonäs
  • 2 tsk curry
  • 1 msk honung
  • 4 st tortillabröd
  • 4 stora salladsblad

Gör så här

  1. Tärna kycklingen i mindre bitar och stek i olja.
  2. Tillsätt paprikapulver, salt och peppar.
  3. Lägg de färdigstekta kycklingbitarna åt sidan.
  4. Hacka purjolök och paprika.
  5. Blanda crème fraiche, majonnäs, honung och curry.
  6. Blanda samman kyckling, purjolök, paprika och sås i en annan skål.
  7. Skölj salladen i kallt vatten och lägg ett salladsblad på varje wrap.
  8. Fördela kycklingröran i dina wraps.
  9. Vik ihop dina wraps, och njut nu av riktigt goda wraps med kyckling och curry.
  • Recept av: Kajsa Rosqvist
cross-circle