Print
clockclock iconcutlerycutlery iconflagflag iconfolderfolder iconinstagraminstagram iconpinterestpinterest iconfacebookfacebook iconprintprint iconsquaressquares iconheartheart iconheart solidheart solid icon

Sockerfria bountybollar

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Total tid: 30 min.
  • Portioner: 12 st.

Ingredienser

Skala
  • 4 msk kokosflingor
  • 1 dl kokosgrädde
  • 1 msk flytande honung
  • 2 krm vaniljpulver
  • 1 msk kokosolja
  • 150 g mörk choklad

Gör så här

  1. Blanda kokosflingor, vaniljpulver, flytande honung och kokosgrädde i en skål. (Ta det tjockaste lagret av kokosgrädden.)
  2. Forma bollar av smeten och ställ svalt.
  3. Smält chokladen och blanda sedan ner kokosoljan i den smälta chokladen.
  4. Rör om i den smälta chokladen tills kokosoljan smält helt.
  5. Doppa nu varje boll i den smälta chokladen och lägg dem exempelvis på ett bakplåtspapper.
  6. Strö på lite kokos och ställ dem svalt tills chokladen stelnat helt.
  • Recept av: Kajsa Rosqvist
cross-circle