Print
clockclock iconcutlerycutlery iconflagflag iconfolderfolder iconinstagraminstagram iconpinterestpinterest iconfacebookfacebook iconprintprint iconsquaressquares iconheartheart iconheart solidheart solid icon

Chiapudding med vispad keso

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Total tid: 20 min.
  • Portioner: ca 6–8 glas.

Ingredienser

Skala
  • 1 dl chiafrön
  • 4 dl mjölk
  • 200 g jordgubbar (färska eller frysta tinade)
  • 250 g naturell keso
  • 1 msk flytande honung

Gör så här

  1. Blanda chiafrön med mjölk i en bunke och ställ in bunken i kylskåp minst 2 timmar.
  2. Vispa i chiapuddingen några gånger innan den tjocknat.
  3. Mixa keso, jordgubbar och honung helt slätt.
  4. Häll upp chiapuddingen i glas och toppa med vispad keso.
  5. Toppa med skivade jordgubbar.
  • Recept av: Kajsa Rosqvist
cross-circle